

Timetable CEC, CMCdN

The day before the race ADVICE

CEC races			
	Day before the race Friday		
15.30	Composition of the International Jury (3 members) and the Technical Inspectors.(4) Lottery by Chairman and/or Secretary of ECMO, with the Organizer and one neutral person.		
16.00 - 17.30	Enrolment of the riders (paying, tickets, stickers, transponders, confirmation etc.		
16.30 - 18.00	Technical inspection of the bikes. 4 Lanes in a separate area (66+ and 72+ one lane) Done by 4 Inspectors of the club with assistance of 4 chosen Int. Inspectors. No other persons, except rider and mechanic, are allowed to be in this area.		
17.00	Ladies hour (not required)		
	Day of the race		
	See Timetable in the program or Regulations		

Classic Moto Cross des Nations			
	Day before the race FRIDAY		
14.00	Lottery for: 1. International Jury (3 members) by Chairman and/or Secretary of ECMO		
	Technical inspectors (4 members) with the Organizer and one neutral person.		
14.15	Draw for the start sequence with the Team Captains		
15.00 - 16.00	AGM with representatives of the countries and 1 translator (free)		
15.30 - 17.30	Enrolment of complete teams, done by the Team Captains or Representatives.		
	Bringing the confirmation letter(s) with the team(s) and if necessary to receive the transponders for the riders.		
16.00 – 17.45	Technical inspection after the enrolment. 4 Lanes in a separate area. (66+ and 72+ one lane)		
	Done by 4 inspectors of the Club and 4 chosen International inspectors.		
	No other persons, except rider and mechanic are allowed to be in this area.		
17.00	Ladies hour (not required)		
	Day of the Race		
	See Timetable in the Program or Regulations (There is NO Time training at the CMCdN		

The day of the race REQUIRED

The day of the face Regarded				
Timetable CEC Day of the Races	Timetable CMCdN Day of the Races			
07.00 – 08.00 Enrolment and payment riders 07.00 – 08.00 Technical inspection / approved sticker	07.00 – 08.00 Enrolment and payment riders 07.00 – 08.00 Technical inspection / approved sticker			
08.15 First training 30+ 15 min 08.35 First training 72+ 15 min 08.55 First training 66+ 15 min 09.15 First training 60+ 15 min 09.35 First training 50+ 15 min	08.15 First training 30+ 15 min 08.35 First training 72+ 15 min 08.55 First training 66+ 15 min 09.15 First training 60+ 15 min 09.35 First training 50+ 15 min			
09.55 Second training / Time training 30+ 15 min 10.15 Second training / Time training 72+ 15 min 10.35 Second training / Time training 66+ 15 min 10.55 Second training / Time training 60+ 15 min 11.15 Second training / Time training 50+ 15 min 11.45 Meeting of the jury	09.55 Second training 30+ 15 min 10.15 Second training 72+ 15 min 10.35 Second training 66+ 15 min 10.55 Second training 60+ 15 min 11.15 Second training 50+ 15 min 11.45 Meeting of the jury			
12.00 PAUSE	12.00 Presentation of the teams			
Round 1 12.30 First leg 30+ 20 min + 1 lap 12.55 First leg 72+ 15 min + 1 lap 13.15 First leg 66+ 15 min + 1 lap 13.35 First leg 60+ 15 min + 1 lap 13.55 First leg 50+ 20 min + 1 lap 14.20 Pause	Round 1 13.00 First leg 30+ 20 min + 1 lap 13.25 First leg 72+ 15 min + 1 lap 13.45 First leg 66+ 15 min + 1 lap 14.05 First leg 60+ 15 min + 1 lap 14.25 First leg 50+ 20 min + 1 lap 14.50 Pause			
Round 2 15.05 Second leg 30+ 20 min + 1 lap 15.30 Second leg 72+ 15 min + 1 lap 15.50 Second leg 66+ 15 min + 1 lap 16.10 Second leg 60+ 15 min + 1 lap 16.30 Second leg 50+ 20 min + 1 lap 17.30 Meeting of the jury 18.00 Price giving winners of the day	Round 2 15.35 Second leg 30+ 20 min + 1 lap 16.00 Second leg 72+ 15 min + 1 lap 16.20 Second leg 66+ 15 min + 1 lap 16.40 Second leg 60+ 15 min + 1 lap 17.00 Second leg 50+ 20 min + 1 lap 18.00 Meeting of the jury			
20.00 Ceremony of the New Champions (after the last race)	20.00 Price giving ceremony of the European champions			